
به گزارش ایبِنا، معاملات امروز در مجموع بازارهای فرابورس در حالی پایان یافت که بیش از ۲۳۸ میلیون ورقه به ارزش یکهزار و ۴۳۷ میلیارد ریال در فرابورس دادوستد شد و شاخص کل با ۲ واحد افت در نزدیکی ارتفاع ۱۰۹۲ واحدی قرار گرفت.
سهشنبه ۸ اسفندماه تعداد ۸۸ میلیون سهم به ارزش ۲۶۵ میلیارد ریال در مجموع دو بازار اول و دوم فرابورس خرید و فروش شد و به ترتیب دو نماد «ذوب» و «بکهنوج» بیشترین حجم و ارزش معاملاتی را به خود اختصاص داد. نماد ذوبآهن همچنین در صدر نمادهای پربیننده قرار گرفت و با رشد قیمت پایانی همراه شد.
کاهش شاخص کل فرابورس
همانطور که اشاره شد شاخص کل فرابورس با افت ۲ واحدی همراه شد که عمده بار منفی بر آیفکس از جانب نمادهای «مارون»، «زاگرس» و «کوثر» تا سطح حداکثر ۳.۶ واحد رقم خورد. در مقابل تاثیر مثبت از جانب نمادهای «دماوند»، «زاگرس» و «بپاس» مانع از ریزش بیشتر این نماگر شد.
روز جاری نمادهای «بساما»، «غفارس» و «غپآذر» تا سطح ۵ درصد با بیشترین رشد قیمت روبهرو شدند. در مقابل نمادهای «زنگان»، «کاسپین» و «کوثر» تا سطح حداکثر ۱۱ درصد با بالاترین افت قیمتی را تجربه کردند. در جریان معاملات امروز همچنین شاهد عرضه اخزا۶۱۳ برای نخستین بار در بازار اوراق با درآمد ثابت بودیم که بر پایه آن هر ورقه از این سری اسناد خزانه ۷۱۵ هزار ریال کشف قیمت شد.
بازار اوراق با درآمد ثابت
همچنین در مجموع بازار اوراق با درآمد ثابت فرابورس نیز یک میلیون ورقه به ارزش بیش از ۹۴۲ هزار ریال دادوستد شد و اخزا۶۰۶ بالاترین حجم و ارزش معاملاتی را به خود اختصاص داد. خریداران و فروشندگان اوراق تسهیلات مسکن هم در بیش از ۷۲ هزار ورقه تسه به ارزش بالغ بر ۴۶ میلیارد ریال را میان خود دست به دست کردند که قیمت این اوراق در بازه ۶۲۴ هزار تا ۶۹۶ هزار ریال دادوستد شد.